1r aniversari de ウリオル

1 anyFa un any just, el 12 de Setembre de 2005 a la 1 del migdia vaig començar aquest bloc. Amb aquest temps han passat moltes coses i he publicat més de 260 posts (aquest és el 261 :P) i més de 1000 comentaris dels quals 245 es concentren en un sol post.

Vaig començar amb el blogger però quan se’m va presentar la oportunitat de passar-me a un domini propi, farre.cat no me’n vaig poder estar i em vaig passar a un altre hosting i amb wordpress.

Des de que vaig començar el bloc, n’han aparegut molts de nous:
Primer vaig crear, juntament amb la Guida, el Jordi, el Marc, la Laia i la Cris el Bloc de Dissabte Tarda, que molt d’èxit no va tenir… Al cap de ben poc, i per culpa d’una operació el Jordi també va fer el seu bloc, tot i que va durar més aviat poc…

Després van aparèixer de forma simultània el Blog del Ramon i el Blog del Gary. Després va aparèixer el Bloc de la Guida i el Marc i uns mesos més tard va aparèixer el mig difunt bloc del Juli i el ja difunt Bloc de l’Erotips. Per acabar, com a última incorporació, va aparèixer el Bloc del Mario i la Laura.

La veritat és que això d’escriure en un bloc m’agrada molt més del què em pensava, acaba enganxant fins i tot. Com ja heu vist procuro escriure-hi amb bastanta freqüència, tot i que els caps de setmana me’ls agafo de festa :P

Sempre tinc articles pendents per escriure i alguns d’escrits que al final acabo descartant. Per exemple, tinc mig feta la crònica del Viatge a Alemanya, però com que ja fa un mes que hi vaig anar, crec que no la publicaré…

Els 10 posts més comentats són:

Les 10 persones que més comentaris han fet son:

  1. Oriol (293)
  2. LaURa (115) + Lau (38) = 153
  3. erotips (146)
  4. Pons (111)
  5. Fran (58)
  6. jl (36)
  7. Berni (31)
  8. Anonymous (22)
  9. Guideta (20)
  10. gary (16)

Podeu veure les estadístiques completes de la web aquí: Estadístiques.

Quin considereu que és el millor post d’aquesta web? He canviat l’enquesta de la barra lateral i he posat els 10 posts més comentats com a opcions inicials però podeu afegir-hi el post que volgueu, obviament ;) De fet us recomano que mireu a través de l’arxiu els altres posts perquè els 10 més comentats no són precisament els 10 més bons, crec jo… Però bé, això ja ho decidirà el públic!

Moltes gràcies a tots per llegir-me! :clap_tb:

PD: No us podeu imaginar el què m’ha costat trobar el dibuix d’un pastís que m’agradés lo suficient com per posar-lo. Al final l’he trobat a deviantART.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *