20+5 raons per utilitzar Gmail enlloc de Hotmail

He trobat un article on l’autor exposa 20 raons per les quals s’hauria de migrar de hotmail a gmail. La veritat és que és bastant interessant. Es llegeix molt ràpid i potser us acaba de convèncer perquè utilitzeu aquest correu ;-)

L’autor, en vist de l’èxit del post, ha publicat 5 raons més pels quals passar-se a gmail.

2 pensaments quant a “20+5 raons per utilitzar Gmail enlloc de Hotmail”

 1. Jo utilitzo Bernii.net :D
  i no tinc caaaaaaaaap problema, hi tinc tot configurat al outlook i ames tinc un fantastic webmail per si no estic dés del meu pc

  tb fará un article…
  razones para no usar un correo gratuito (queda pendent)
  jejje
  salut

 2. Aviam, un correu no gratuït te els seus avantatges, però també els seus inconvenients.

  Pots tenir el teu domini (cosa que faré quan m’acceptin el farré.cat :P) però a canvi has d’utilitzar un servidor amb potser menys qualitat que els que tenen google (gairebé segur que és així) i a més té un cost mensual o anual que amb un compte de gmail no tens.

  Tot i així, l’objectiu d’aquest article no és defensar el correu gratuït, sino dir tots els avantatges que et dóna gmail respecte un altre correu gratuït: el correu calent xD

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *