4t aniversari de Farré.cat

Avui, 12 de setembre, fa 4 anys que vaig començar el bloc. Em costa molt resumir tot el què ha passat aquest any tot i que si m’ajudo del Google Analytics podré treure’n algunes conclusions.

Big 40 - S5isBday40

Així i tot, el més destacable d’aquest any és que aquest bloc va ser considerat el millor bloc de Sabadell gràcies al concurs Sabadell Fes Clic que va organitzar l’Ajuntament de Sabadell.

Durant aquest any he tingut unes 30.000 visites al bloc, cosa que significa un augment del 50% respecte l’any anterior. He notat que el bloc està creixent molt, sobretot a nivell de subscriptors RSS arribant fins a un màxim de 160 segons feedburner.

Estadístiques Farré.cat 4t any

A nivell de comentaris, continuem amb una mitja de 1000 comentaris anuals i ara mateix hi ha al voltant de 5050 comentaris.

El post més llegit continua sent el de SMS per felicitar l’any nou, seguit del post de Summercat i el de la Festa Major de Sabadell 2009.

Tenia intenció de renovar el disseny del bloc fent-lo coincidir amb el 4t aniversari, però al no trobar cap disseny que m’agradés prou ni trobar cap dissenyador caritatiu que em volgués fer el disseny, continuarà aquest disseny durant un temps més…

Durant aquest temps, he començat a potenciar el twitter i el facebook com a eina per difondre els posts, cosa que també ha fet augmentar notòriament les visites al bloc.

Recordeu que podeu seguir tots els posts i comentaris que es fan al bloc seguint a @farrecat.

Per últim, volia donar-vos les gràcies per llegir el meu bloc, ja sigui entrant al bloc o per RSS i en especial als que es prenen la molèstia de deixar algun comentari, cosa que sé que a vegades costa de fer.

Foto de Flickr: Daniel Y. Go

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *