52 Gran Premi d’Espanya de Formula 1 2008

Aquest cap de setmana he anat amb el meu germà a Montmeló, a veure la Formula 1 al Circuit de Catalunya. Els resultats segur que els haureu pogut llegir a molts llocs, però els repeteixo per si de cas. Va guanyar Raikonen, seguit d’aprop pel seu company d’scuderia, Massa i pel Hamilton. L’Alonso va rebentar motor. Tot això és el que s’ha pogut llegir a tot arreu.

Jo explicaré una mica la meva experiència personal i algunes conclusions que he tret d’aquest segon Gran Premi al que he assistit.

Cricuit de Catalunya

Vam arribar al circuit a les 8 del matí. Per arribar no vaig tenir gaires problemes, una mica de cua però res que els Mossos no poguessin controlar. Quan vaig entrar a la zona del circuit, uns nois de color groc (no, no eren els Simpson) em van fer entrar al primer pàrquing que em vaig trobar, que resulta que estava exactament a l’altra punta del lloc on havia d’anar. Això va comportar caminar gairebé mitja hora a peu fins arribar a la zona habilitada pels socis. Em va costar 20€ poder aparcar els 3 dies.

Quan vam arribar a la zona de socis, ens vam trobar que no hi havia cap lloc lliure on seure! (eren les 8 del matí i la cursa començava a les 2 de la tarda). Bé, al final, després de buscar molt vam poder trobar un lloc prou gran on poder encabir-hi les nostres dos cadires, això si amb la nostra visió limitada per uns quants caps i gorres que hi havia davant nostre.

L’espera es va fer amena, tot i acabar amb els braços cremats degut al sol i a la falta de previsió en portar cremes protectores. Gràcies a les diverses curses i a un fabulós llibre que em vaig endur, el temps va passar relativament ràpid.

F1

Els problemes van arribar quan es va acabar la cursa. Per sort, gràcies a la rebentada de motor de l’Alonso, la gent va començar a marxar abans de que s’acabés, cosa que ens va permetre arribar una mica abans al cotxe (només vam tardar 45 minuts). Un cop allà, baixem els vidres, engeguem l’aire condicionat i ens armem de paciència. 2 hores més tard aconseguim sortir del pàrquing. Això ho podem fer extens tant pel dissabte com pel diumenge.
Amb tot això, he arribat a diverses conclusions:

  1. NO s’ha d’anar mai amb cotxe a veure la F1, a no ser que es vulgui estar més estona al pàrquing que al circuit.
  2. NO s’ha d’anar a la pelousse a no se que us volgueu rostir i passar llaaargues hores d’espera i sense tenir cap vista privilegiada de la cursa.
  3. No m’agrada tant la F1 com per tornar-hi l’any que ve, a no ser que sigui a tribuna i arribant com a molt d’hora a la 1 del migdia.

Un cop dit tot això, us enllaço les fotos del Flickr que he pujat de la meva estada al Circuit d’aquest cap de setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *