Accessos de teclat del Gmail

GmailJa fa temps que utilitzo el Gmail com a sistema de correu principal juntament amb el mail personal de farre.cat que també gestiono amb una bústia de gmail gràcies al Google Apps. És un sistema de correu genial, sobretot pel seu filtre antispam i per la seva velocitat. Una cosa que m’agrada molt d’aquest sistema és que està en constant evolució.

Podria nombrar una gran quantitat qualitats d’aquest sistema com ara les etiquetes amb colors o el servei d’IMAP però el que volia destacar aquesta vegada són els accessos de teclat.

Gràcies a la gran quantitat d’accessos de teclat que té el Gmail es poden fer moltes coses molt ràpidament sense haver de tocar el ratolí per res. El que més utilitzo jo és el d’enviar el correu: un cop s’ha acabat d’escriure el mail, polsant el tabulador i després l’espai el correu s’envia automàticament sense haver de polsar el botó d’enviar amb el ratolí.

Tabé és molt útil la tecla ‘j’ que avança al següent correu i la ‘k’ que va al correu anterior. Altres tecles útils també són la ‘s’ que li posa l’estrella al correu o el símbol d’exclamació ‘!’ que marca un correu com a spam.

Si voleu saber més combinacions de tecles podeu anar a la pàgina d’ajuda o polsar la tecla interrogant ‘?’ i us apareixerà una pantalla com la següent:

Gmail Shortcuts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *