Logo WordCamp Spain 2009Com ja havia comentat fa uns dies, aquest dissabte dia 10 es va celebrar a Barcelona la WordCamp Spain 2009. Tot i que les primeres xerrades em van decepcionar una mica i van provocar un retard de gairebé una hora, va estar molt bé per retrobar-me amb coneguts i conèixer a gent nova.

Les xerrades de la tarda, entre les que s’incloía de de bbPress del Fernando Tellado o la de SEO del Señor Muñoz van estar molt millor, tot i que aquesta última em vaig haver de limitar a veure les transparències des de casa degut als retards acomulats durant tot el dia.

Aquestes són algunes fotos que vaig fer durant la trobada:

WordCamp Macaire

Souvenirs de WordCamp

Podeu veure moltes més fotos en aquest Grup de Flickr.
Al bloc de WordCamp aniran penjant més novetats sobre la trobada.

6 comentaris a “Algunes impressions sobre el WordCamp Spain 2009”

 1. luigix

  Cert, les xerrades del matí van ser bastat “suporíferes”, tot i que suposo que algú hi deuria estar interessat.

  A la tarda la cosa va anar molt millor, i la xerrada de SEO va ser la millor de totes, per lo menys per mi, ja que m’interesava bastant :)

 2. Oriol

  Ja tinc guardada la presentació a slideshare. Me la miraré i la tindré bastant en compte a l’hora de refer el disseny del bloc :-)

 3. Oriol

  @Karles23: Doncs vaig mirant, però no trobo cap theme que m’acabi de convèncer… Alguna idea? ;-P

Deixa un comentari