Àngels i Sants
Ahir TV3 va estrenar una nova sèrie: Àngels i Sants. És una sèrie policial de 7 capítols ambientada a Catalunya (com era d’esperar en una sèrie de TV3) però ara no recordo si estava ambiendata en alguna zona en concret. Suposo que serà Barcelona. Té la gràcia que els polis són Mossos d’esquadra. Els dolents de la sèrie són traficants de coca. Aquests camells volen introduir una nova droga sintètica al mercat: el blue dream. Aquesta droga té la característica que és blava i enganxa des de la primera dosis. Un cop n’has consumit, si no en consumeixes abans de 5 dies et mors.

El motiu del títol ve donat per dos dels protagonistes: L’Àngels, una mosso d’esquadra que s’ha d’infiltrar en una xarxa de narcotraficants i en Sants, un delincuent que té el seu propi local de prostitució: el Tavara i que ara ha decidit començar en el món del trafic de coca.

La veritat és que m’ha agradat bastant el primer capítol (que es titula Revelació). Espero que els 6 següents siguin igual de bons. No m’esperava una sèrie així d’una producció de TV3, la veritat.

Res més :)

2 comentaris a “Àngels i Sants”

  1. jo

    si mira jo ho vaig mirar ahir i em va semblar que esta molt be, us animo a que tots ho mireu
    sis karts fan una cursa a mitjans de juliol
    el juli es va comprar sis mitjons cars ha-ha-ha si hola

  2. Webs de Cine » ウリオル

    […] Quan em vull informar sobre una pel·lícula vaig sempre al IMDb. Des del meu punt de vista, ésde les millors bases de dades sobre pel·lícules (i sèries) que hi ha. Allà hi trobes de tot, fins i tot sèries del país com ara El cor de la Ciutat o Àngels i Sants, una sèrie de la que ja en vaig parlar fer fa uns mesos. Però a part d’aquesta gran web, n’hi ha d’altres que també estan molt bé i que també són útils. A LA BUTACA a part de trobar les estrenes de cine de cada setmana, també s’hi pot trobar una petita sinopsis en castellà i la crítica d’uns quants peridístes amb puntuacions sobre 10. Per saber la cartellera va molt bé mirar el Publicine, on es pot mirar l’horari dels cinemes de Sabadell i de tot el Vallès. […]

Deixa un comentari