AppZapper és una aplicació per MAC que serveix per desinstal·lar tots aquells programes que deixen alguns arxius escampats pel disc dur de l’ordinador i que són difícils de trobar. Aquest programa serveix per eliminar-los juntament amb l’aplicació quan decideixes prescindir d’aquesta. És molt útil per deixar el teu MAC més net i polit i el seu funcionament és molt senzill: enlloc d’arrosegar el programa a la paperera, l’arrosegues sobre la finestra del AppZapper i ja està.

Normalment no parlo de gaires programes en aquest bloc, i procuro parlar encara menys de programes de MAC perquè sé que no li interessa a cap (o quasi cap) persona de les que em llegeixen però resulta que macZOT, l’empresa que ha desenvolupat el programa he decidit reduir el preu de la seva aplicació $0,05 per cada link que tingui a la seva web des d’algun altre bloc. Per tant, com que m’agradaria tenir aquest programa sense limitacions jo també posaré el link aviam si així l’aconsegueixo tenir gratis :D

4 comentaris a “AppZapper”

 1. erotips

  Fora el Zapper!!!!!!!
  Què més maco que formatejar el PC de tant en tant!
  Visca el vindous!!!

 2. Oriol

  Oi tant que sí!

  Res millor que formatejar el PC i treure el teu estimat vindous per posar-li un Ubuntu ben maco acabat de descarregar des de la seva pàgina oficial :D

  (T’he de recordar el que em vas dir quan vas tenir un iMac entre les mans? T’he de recordar també que tens un iPod? xDDD)

 3. Pons

  Mac Mac Mac Mac Mac Mac Mac Mac Mac Mac es l’unic que se sent ultimament en aquest bloc, sembla un anec xD

 4. Oriol

  Et veig molt tiquis miquis últimament, eh Ramon! Aviam. aquest bloc és de temàtica lliure i escric sobre el que a mi m’agrada. I últimament m’agraden els Mac.
  Jo no em queixo pas perquè t’inventis històries de que lligues molt i de que les noies et van al darrera, no? xD

Deixa un comentari