Arxiu del bloc

He incorporat una nova pàgina al bloc: L’arxiu. Des d’aquesta pàgina es pot navegar fàcilment per tot el què he escrit des de que vaig començar amb el bloc.

Hi ha dos formes bàsiques per navegar-hi:

  • Cronològicament: Es pot navegar per tots els mesos de l’any i veure què he escrit cada mes. Al costat es veu, entre parèntesis, el número de comentaris que té cada post.
  • Per categories: Això ja es pot fer des de la barra lateral, però ara la diferència és que no es canviarà de pàgina cada vegada que es seleccioni una categoria, de forma que es pot veure molt més ràpidament i més còmodament.

He afegit una altra novetat al bloc: Els Tags. A part de les categories, ara també hi posaré tags a tots els posts que escrigui. Això servirà per concretar més la temàtica del post en qüestió. De moment he agafat totes les categories i les he passat a tags. A la pàgina d’arxius es pot veure, a baix de tot, un núvol de tags. D’aquesta manera es veu a simple vista quins són els temes dels que més parlo al bloc. Com més posts hi hagi amb aquell tag, més gran serà el tamany de lletra d’aquell tag.

Aquest sistema és el que s’utilitza des de fa de temps el del.icio.us.

0 respostes a «Arxiu del bloc»

  1. Bé, a la gent no li va entusiasmar el que vaig parlar de sexe per tant no en parlo gaire. Ja diré alguna cosa més mes endavant :thumbup_tb:

    A part d’axiò, què et sembla l’aplicació?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *