Fa temps us vaig parlar de Clerks 2. Doncs bé, avui ha arribat el dia de l’estrena. Segons la IMDb aquesta pel·lícula té un 8,1 mentre que la primera té un 7,9. Per tant, segons aquesta web, la pel·lícula ha d’estar a l’altura de la seva predecessora. Aviam si és veritat!

Disfruteu del trailer:

9 comentaris a “Avui s’estrena Clerks II”

 1. Oriol

  No recordo que proposessis cap pel·lícula quan vaig demanar propostes :P Així i tot, quan el nacho va parlar de clerks 2, vaig dir el mateix i el fran em va mirar amb cara d’odi i em va dir: “la vaig mirar ahir” xD

  Però bé, sempre podem fer un vegetal improvisat i mirar-la abans d’anar a veure la 2. No em fa res tornar-la a veure :D

  Per tant, ja sabeu: si voleu fer un vegetal amb clerks només cal que m’ho digueu i es fa. Per mi cap problema :jittery_tb:

 2. estefaliu

  si mira eh, fare una excepcio i escriure 4 lineas XD (1/4)
  Primer de tot felicitarnos perque el vegetal va ser un exit, ja espero impacientment el proxim XD (2/4)
  Llavors, heu vist la concursant de gran hermano? vaia tela…podia haver fet informatica tranquilament XD (3/4)
  Per acabar i per parlar del tema que ens ha dut aqui … XD … el febrer em van deixar clerks i encara la tinc per mirar, aviam si algun dia trobo algun foradet i mha la miro amb aixo que fan la segona part ;) (4/4)
  P.D.: Franky te queremos XD

 3. Fran

  si hola mira eh , el nacho fa 4 linies xD

  jo anire a veure clerks 2, l’espero amb ansies i impaciencia, tindra dialegs tan bon scom la primera? ho dubto, pero !!!!!!! s’ha de veure, es un mite! Kevin Smith!

  heu de veure la 1, YA XD

 4. Oriol

  Caram tu, quin honor. El Nacho visititant aquest humil bloc! :D

  Fran, quan la vegis ja em diràs aviam què tal està :P

 5. Fran

  i com vosaltres no la aneu a veure, us enviare a una prisión de toma mi culo y que te aproveche

Deixa un comentari