Benvinguts, ara si, a Farré.cat

Aquest post que esteu llegint és el post que fa 1000 de Farré.cat i per celebrar-ho tenia ganes de fer alguna cosa especial i, per això, avui estreno un nou disseny del bloc :D

Porto molt temps buscant un disseny que m’agradi per canviar el que hi havia fins ara, però no en trobava cap. Al final, després de molt buscar, en vaig trobar un que em va agradar molt: Clean Blog, un theme de ThemeForest. Tot i que m’agrada com és, l’estic retocant per adaptar-lo més a les meves necessitats i per tenir-ho tot en Català.

Com que he tardat molt en trobar el tema no he tingut de tenir-lo 100% actiu, però no podia esperar més :-P

Novetats

Un dels canvis que implica el redisseny del bloc és l’eliminació dels caràcters japonesos (ウリオル) que han acompanyat a aquest bloc durant tot aquest temps. L’altre canvi notable és l’amplada dedicada als articles, que passa de 450 píxelsa gairebé 600, la qual cosa em permetrà posar imatges i vídeos més grans.

Vull potenciar la subscripció del bloc mitjançant RSS, per tant ho he destacat molt més a la barra lateral. També vull potenciar el meu perfil de twitter i per això també el destaco bastant. He simplificat la forma de poder compartir els articles amb les xarxes socials, reduïnt les opcions a les 4 que considero més útils: Twitter, Facebook, Delicious i La Tafanera. Crec que així serà més fàcil compartir, ara només espero que ho utilitzeu ;-P

A la part superior de la web he posat, de forma crec que bastant discreta, un enllaç a totes les xarxes socials a les que estic registrat i a alguns llocs més que prefereixo deixar allà dalt que a la barra lateral.

Logo

El logotip que he deixat ara és provisional fins que en trobi un més bonic que aquest. Les meves capacitats de disseny estan al nivell d’un nen de 2 anys, per tant no espereu gaire ;-)

Publicitat

Sobre la publicitat al bloc, encara estic amb proves, però és probable que només vegin els anuncis els usuaris que no entrin asiduament el bloc. Això vol dir, tots els que entrin menys de 3 vegades al més o tots els que provinguin dels cercadors veuran publicitat. La resta, crec que només tindran un banner que intentaré que molesti el menys possible.

Més canvis

Amb tots aquests canvis, desapareix un element que crec que era bastant característic del tema anterior: les capçaleres. Des d’avui, ja no estan accessibles.

També he aprofitat per reescriure la pàgina en la que parlo sobre mi, ampliant-la i posant una foto meva on se’m veu bé la cara, no com les que tenia fins ara.

μFarré

Per últim, volia aprofitar fer pública una micro-versió d’aquest bloc, ara que ja fa un temps que la vaig actualitzant i veig que em funciona prou bé: μFarré. És un Tumblr on bàsicament hi publico imatges que trobo per internet i que no tinc temps de publicar al bloc.

I ara us poso una imatge del bloc, abans i després del redisseny ;-)
Abans:
Farré.cat, el bloc de l'Oriol Farré
Ara:
Farré.cat, el bloc de l'Oriol Farré

Ja puc afegir una imatge més a la Història visual de Farré.cat

Bé, què us sembla aquest canvi?

PD: Disculpeu la parrafada… ;-)

PPD: De moment hi ha algunes coses que encara no funcionen, com per exemple la paginació dels posts o els arxius. Miraré de solucionar-ho el més aviat possible!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *