Bing, el nou cercador de Microsoft

bingAhir Microsoft va fer públic el seu nou i flamant navegador: Bing.

S’ha de dir d’entrada que si ara aneu i el proveu, no veureu molta diferència respecte a utilitzar Google: No té cap característica espectacular ni diferent. Però la cosa canvia si s’estableix Estats Units – Anglès com al format predeterminat.

Llavors és quan es pot començar a veure la potència del nou cercador, que crec que és la última oportunitat que té Microsoft de poder fer algo útil amb els cercadors. Crec que es podria considerar com una mescla de Wolfram|Alpha i Google.

Per un cantó, és capaç d’identificar bastant bé el què estas demanant (recordem que només en anglès de moment) tal i com fa el Wolfram|Alpha però per altra banda, t’ofereix resultats de cerca, de la mateixa manera que ho fa el Google, però sembla que bastant més vitaminats.

Comencem pel més bàsic: Al començar a escriure, bing et mostra una caixa amb recomanacions de cerca, molt semblant a com ho fa Google, però em dóna la sensació que ho fa més ràpid.

Si es busca, per exemple, Canon EOS 450D bing entendrà que s’està parlant d’una càmera fotogràfica i t’oferirà una sèrie de filtres, com ara veure només objectius, reviews o instruccions. A més, també t’oferirà cerques relacionades.

Si per exemple el què s’ha buscat és Albert Einstein, gràcies a la seva integració amb Powerset, et mostra directament tota la informació extreta de la wikipedia.

Buscant empreses com Apple, et mostra resultats exactes oferint-te una gran quantitat d’informació relacionada sobre la web, tot i que també t’ofereix altres resultats, per descomptat ;-)

Per últim, m’ha cridat l’atenció una petita imatge que apareix al costat de cada resultat. Posant-se a sobre, apareix un globus on et dóna més informació del resultat per tal de poder decidir si aquell resultat és el que t’interessa o no.

Té moltes més novetats, però us recomano que llegiu la review que ja fet OJO buscador per veure més a fons tot el què pot oferir aquest nou buscador. També podeu veure el seu tour o el video de presentació.

Jo, de moment, continuo utilitzant Google, però m’ha agradat més del què em pensava, la veritat :-)

Podeu seguir les novetats de Bing a traves de twitter (@bing)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *