Blog Day 2009

blogday2009Avui és el dia del bloc 2009 (Blog Day 2009), un esdeveniment que es celebra des de fa 5 anys el 31 d’agost. Aquest any m’he animat a participar-hi, a veure què tal funciona.

Primer explicaré una mica què és, citant la web de l’esdeveniment:

Què és el BlogDay?

El BlogDay ha estat creat perquè els bloguers tinguin un dia per conèixer d’altres bloguers, d’altres països o àrees d’interès. Aquest dia, els bloguers recomanaran altres blogs als seus lectors.

Què passarà durant el BlogDay?

Durant tot el 31 d’agost, els bloguers de tot el món publicaran un article recomanant 5 blogs nous, preferiblement diferents de la seva cultura, punt de vista o posició. Serà un dia on els lectors descobriran nous blogs i nous bloguers.

Ara que ja se sap què és, passo a recomanar els 5 blocs escollits.

Denken Ãœber

URL: www.uberbin.net
Descripció: És un bloc escrit des d’Argentina per Mariano Amartino i parla sobretot d’Internet i noves tecnologies. Escriu bastant sovint i tracta temes interessants.

Chica SEO

URL: www.chicaseo.com
Descripció: És un bloc dedicat al SEO tot i que també tracta possibles negocis, i bastants temes sobre twitter. És una mica més tècnic, però també dóna bons consells sobre com millorar el teu bloc :-)

Visual Panic

URL: visualpanic.net
Descripció: Aquest bloc està escrit per la Lali Masriera i combina articles sobre WordPress amb articles personals o novetats de la xarxa. És entretingut de llegir i a més fa fotos molt xules ;-)

Marc Nogueras

URL: marcnogueras.tumblr.com
Descripció: En Marc és un dels autors del ja desaparegut bloc No em toquis els picarols. Des de fa uns dies ha encetat un nou bloc amb la plataforma Tumblr (deixant de banda el WordPress :(). No se si es pot considerar un bloc si està fet amb Tumblr, però suposo que si. També podeu seguir els fons d’escriptori que fan juntament amb el @Karles23 des de kcaudesign.

Lliure Albir

URL: www.lliurealbir.com
Descripció: Bloc escrit per un Sabadallenc afincat actualment a Terrassa. Escriu sobre el què li sembla tal i com ell explica, però tracta temes interessants sobre estalvi energètic i el combina de tant en tant amb fotografies dels seus viatges que, per cert, també són molt maques. A més, també col·labora activament amb el projecte guifi.net.

Doncs bé, fins aquí la meva primera participació al Blog Day. Què us ha semblat? Per mi ha estat un bon exercici per escollir els bloc i la veritat és que me n’he quedat amb molts més en el tinter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *