Aquest cap de setmana, la Laura i jo el passarem a València per celebrar el nostre 2n aniversari junts. Anirem a visitar, entre altre coses, la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Ciutat de los artes, Valencia

No sé molt bé què anar a visitar més allà, i he pensat que estaria bé preguntar-ho a tots els que em llegiu: Què ens recomaneu per anar a visitar o per fer un bon àpat?

Moltes gràcies!

Foto del Flickr feta per Xavier Colléaux.

Actualització: Llistat de twitts relacionats amb el Viatge a València.

 • @tomasmanz: @oriolfb Restaurant Cal Rec, El Saler, camí de l’Albufera. Demana una paella d’ànec. Millor reservar abans taula a la zona exterior coberta.
 • @losimo: @oriolfb mira’t: http://wikitravel.org/es/Va… ;U)
 • @rogersv: @oriolfb Si teniu cames us recomano pujar al Miquelet. Te les millors vistes de València. Val la pena l’esforç :
 • @rogersv: @oriolfb Compte amb les campanades! Pugeu entre quarts evitant en punt. Si estant al cim toquen en punt flipareu com tremola la pedra!
 • @ArrozconNori: @oriolfb El Nou Pernil Dolçagradara, pero te recomano que vaigues ben acompanyat .. i mes be tard, si vols trobar a Olga Poliokof

5 comentaris a “Cap de setmana a València”

 1. Fran

  ja tho han anat dient…
  el cauce del riu, la porta… el campanar aquell… el barri del brauer…

  pim pam xD

 2. ArrozconNori

  Jo te recomananaria ademes de la CAC, el parc de Capçalera, justament al principio del riu, on tens un Ecoparc fantastic, i un parc genial per passejar i vore algo de natura.

  Tens en la mateixa zona el museu de Historia, que es poc conegut, pero moolt recomanable. Ja baixat cap al centre, imprescindible pegar una volta per el Barri del Carme de cara a la nit. Troba un lloc justament baix del Miquelet que es diu "El Nou pernil dolç", un lloc molt especial regentat per una persona molt especial. :-D

  Cap a la tarda, es molt bonica la estampa de la Albufera per a fer fotos. Tens un mirador en un embarcadero.. es fácil de trobar.

  Passeu-ho be i felicitats!!!

Deixa un comentari