Capsula del Temps Fotogràfica

Fa uns mesos em vaig subscriure a Photojojo, una servei web que t’envia cada un parell de mesos un correu ensenyant les millors fotos que vas fer fa un any i que estan pujades al Flickr, com si fos una càpsula del temps.

Això no vol dir que es pugessin les fotos fa un any. Aquest servei mira la informació EXIFF de les fotos per saber la data en que es va fer la foto. Un mail que vaig rebre ahir m’ha fet recordar que ja fa un any que vaig anar a Jamaica

És un servei molt curiós, molesta molt poc i fa gràcia que de tant en tant et recordin què vas fer fa un any, i més amb les teves pròpies fotos :-)

Podeu veure l’últim mail que m’han enviat aquí: oriolfb’s Photo Time Capsule

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *