Cas típic 1019: noi li agrada noia, noi canvia a l’horari d’hivern

Hola soc el Pons i NO em recordareu d’altres post sobre el canvi horari com aquest, aquest altre i qualsevol d’aquests molts altres. Dit això, ja us hauria d’haver quedat ben clar que no soc l’Oriol.

Ara que ja us he deixat un punt i apart per reflexionar, segurament us preguntareu què faig aquí. [que fas aquí?!] Doncs vist que el ritme de publicació d’aquest blog ha passat d’una freqüència acceptable a una freqüència paupèrrima el senyor Farré em va demanar si podia animar la cosa, jo com a bon amic seu vaig respondre-li sense pensar-m’ho dos vegades: No, ni de conya. De fet va ser un NO, d’aquells que toquen a fons, sabeu? Llavors l’Oriol va recorre a la maletí ple de bitllets. Tot seguit vaig dir-li que m’ho havia repensat i que per un amic es feia qualsevol cosa, i que ja podria anar guardant la pasta, de fet, vaig dir-li que com a prova de la meva bona fe ja li guardaria jo aquell pesat maletí.

Ja que hi soc m’agradaria compartir com ha estat aquest procés d’escriure en un altre blog. Per començar haig de dir que ha estat estrany, molt estrany. Fent una comparació seria com introduir-se al cos de John Malkovich, queda clar el símil, a tothom li ha passat alguna vegada, no…? Ni tan sols al de Megan Fox? Però no ens desviem del tema! Com afrontar aquest repte? Em podria haver emmotllat en el paper i haver-me decantat per un estil farreristic, però per això ja tenim la resta de posts d’aquest blog, així doncs he optat per un estil més ponsià. Ui casi havia aconseguit fer un post sense propaganda del meu blog! Ha sigut un link innocent, no passa res.

Però bé, aquesta entrada té un objectiu ben definit: L’horari d’hivern. Sí amics desprevinguts, aquest proper cap de setmana tornen a canviar l’hora, si pensaves que això ja va ser la setmana passada, ara deuràs començar a entendre la mala cara que et posava al jefe cada vegada que has arribat tard durant tota aquesta setmana…

El canvi horari es realitzarà oficialment durant la nit del 30 al 31, a les 03:00 del 31/10 es convertiran en les 02:00 del 31/10. L’origen d’aquest procés es remunta, com totes les coses realment importants, a l’antiga babilònia o va ser cosa dels fenicis o dels grecs que eren les tres cultures que inventaven les coses importants de la vida, l’univers i tota la resta. 42. Però no! La cosa és molt més moderna i té una raó de ser la qual la Viquipèdia us en farà cinc cèntims.

Apa ara que esteu informats ja estic satisfet d’haver fet una feina ben feta i m’acomiado amb un llistat de recomanacions per tal d’aprofitar aquesta hora extra:

  • Mirar un capítol de CSI, preferiblement Las Vegas
  • Començar a llegir qualsevol llibre d’en Terry Pratchett
  • Fer tres o quatre partides al Starcraft II
  • Compartir aquesta hora amb amics Voll Damm en mà
  • Mirar 3 capítols de Friends triats al atzar
  • Aprofitar per fer neteja d’amics innecessaris del Facebook.
  • Enviar una felicitació a Jim Davids i/o Bill Watterson per les seves obres.
  • I per què, no? Repassar els posts antics d’un blog interessant, com aquest no! com el meu!

Aquest és un post convidat escrit pel Pons per tal d’intentar trencar una mica la monotonia dels articles sobre el canvi horari. Podeu llegir tots els posts convidats d’aquest bloc seguin l’etiqueta “Portes Obertes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *