Crònica de la velada

Per petició del Fran, faré una crònica de la velada, i lo desastrosa que va resultar. Com ja sabeu, vaig proposar de veure la pel·lícula Trabajo Basura. La cosa va anar així:

A les 5:05 va arribar la Laura. Quan va veure el Lux li va entrar mono de gossets i va decidir tornar a casa seva a buscar el Black perquè així poguéssin jugar juntets els dos germans. A les 5:25 aproximadament van arribar el Fran, el Ramon, el Nacho i el Pau. Provistos amb un paquet de donus, crispetes i coca-cola i disposats a veure la pel·lícula mencionada. Mentre esperàvem que la Laura tornés amb el Black, ens vam dedicar a mirar un fragment d’una pel·lícula que ha fet furor aquests dies entre els estudiants de la EUI.

Un cop va arribar la Laura, vam decidir començar a mirar la pel·lícula, però resulta que llavors, la Laura va preferir un parell de gossos que no pas 4 homes, i se’n va anar al pati a jugar amb els quissos.

Un cop vam posar el Play, vam començar a veure moltes noies com a protagonistes de la pel·lícula, la qual cosa ens va estranyar bastant. No vam tardar gaire en descobrir que l’havia cagat i m’havia baixa i gravat una pel·lícula porno. Però la cosa no s’acaba aquí. Ja que no podíem mirar aquesta, vam anar al meu ordinador aviam si en trobavem alguna que al Fran li agradés lo suficient. La vam trobar: Eternal Sunshine of the Spotless Mind, del Jim Carrey.

Tornem-hi. Gravem la pel·lícula en un CD, posem-la al reproductor de DVD i li donem al play. Comença la pel·lícula i tot sembla correcte fins que comencen a parlar… estava en anglès!!!

Al final, i ja desesperats, vam decidir mirar American Pie 4: Band Camp que ja la tenia gravada. La pel·lícula és tonta com les seves predecessores, però ara està protagonitzada pel germà del Steve Stifler.

Si és que quan no teniem a l’Albert i al Juli entre nosaltres, les coses no van igual, eh! Bé, ara les dos pel·lícules “trampa” ja les he borrat i m’he posat a baixar les bones :P

Per tant, quan volgueu les podem mirar :D

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *