Cursors del Mac OS X per Windows

He trobat per internet els cursors que s’utilitzen en el Mac OS X creats per utilitzar-los amb el Windows ja sigui XP com qualsevol altra de les seves versions. La veritat és que són molt guapos i, a diferència de la majoria de cursors que s’utilitzen amb windows, aquests són negres amb una vora blanca de forma que es veuen bé tant en fons blanc com en fons negre. El cursor d’ocupat és molt original.

He provat molts programes que intenen imitar l’aspecte del Mac OS X pel Windows XP però, el més innocent ja et deixa la màquina sense recursos i un dels que vaig provar (no en recordo el nom) em va obligar a formatejar el disc i tornar a instal·lar de nou el windows i tots els seus programes. Aquests cursors no afegeixen recursos adicionals al windows per tant són del tot inofensius i tornar als que teníeu és realment molt senzill. Tot i que no hi són absolutament tots els cursors, us recomano que els hi doneu com a mínim una oportunitat.

Cursors del Mac OS X per Windows

Enllaç: Cursors del Mac OS X per Windows.

Res més :)

4 pensaments quant a “Cursors del Mac OS X per Windows”

  1. Prova de canviar el Rellotge de sorra per la rodeta aquesta, ja veuras com t’agradara! ;-)

    La ma per clicar els links de les webs s’assembla molt, però és una miqueta més arrodonida. Em recorda a la ma del Mickey Mouse :D

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *