Dominis .CAT

Tal i com ja vaig dir fa temps, es van aprovar els dominis .cat. Però ara la novetat està que ja hi ha aquests dominis per la xarxa. Un exemple podria ser el domini www.fundació.cat. Una de les novetats que hi ha és que ara es poden registrar dominis amb accent, amb Ç o amb Ñ. Tots els dominis que es registrin amb accent, automàticament seran registrats també sense accent (per exemple: al registrar www.fundació.cat també es va registrar www.fundacio.cat)

El motiu d’aquest post és que a partir del dia 27 de Febrer podran començar a registrar dominis tots aquells que van recolzar el domini i tindran un preu especial fins el dia 21 d’abril. Per aquells que no el van recolzar, podran registrar dominis a partir de Sant Jordi: el 23 d’abril.

Podeu trobar més informació al Bloc de la fundació.

Res més :)

12 pensaments quant a “Dominis .CAT”

 1. Ramon: Jo sempre poso alguna cosa en relació amb el teu post. Lo de “Res més :)” ho poso de forma automatica, em fa gracia :P

  No em fa rabia, prou difícil és que em posin comentaris, fins i tot estic content quan en tinc algun d’spam xD

  Nat: Jo no el podré registar fins el dia 27 perquè estic a la fase 3, no a la 2 :( Què et registraras? http://www.bernii.cat?

  fmunxm

 2. basicament m’interessa pel correu electrònic i així poder substituir el de clautronic, però probablement també l’apuntaré al bloc.

  M’agradaria fer-ne un amb un servidor independent amb wordpress però també em sap greu perdre tots els posts que tinc aquí :( miraré aviam si hi ha alguna forma d’exportar o algo. Tu a on tens el servidor?

  El domini que vull és http://www.farré.cat =D

  Per cert, per què el teu domini té 2 i’s? :P

  lgbmakc

 3. si dues i’s sempre mha molat firmar amb dues i’s i per tant el domini tb :D
  Jo tinc el servidor a http://www.morganfreelance.com (és de l’estudi on jo treballo, http://www.habituals.com) tenim servei de hosting i amb el més simple, 120 eur any, tens 25 correus… per si tinteressa.
  He tingut hospedatges a 4 empreses diferents, abansys.com cdmon.com i interdominios.com… latencio al client és patèèètica!! a morganfreelance cla, no tinc problema ho administro tot jo :D

  I el tema de wordpress… jo el meu blog el faig amb MovableType.. és un motor moooolt millor (no sé si és més complicat d’instalar…)

  saluut i força barça!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *