Doodle: Planificació d’esdeveniments

Durant aquestes dates, no paren d’organitzar-se sopars ja sigui per celebrar l’amic invisible, el Nadal, els sopars d’empresa, etc.

Això pot comportar alguns problemes, ja sigui per poder decidir el dia, com per poder decidir, per exemple, el restaurant on es vol anar.

Per poder facilitar una mica aquestes decisions hi ha Doodle, una eina molt senzilla d’utilitzar que permet organitzar esdeveniments que vaig conèixer gràcies gràcies a en Galu.

doodle

Per utilitzar aquest sistema no és necessari registrar-se, tot i que hi ha la opció de fer-ho per poder gestionar els esdeveniments creats.

Per planificar un esdeveniment, només s’ha de posar un títol, una descripció i escollir tots els dies possibles en que es pot celebrar. A partir d’aquí, es generarà un enllaç que es podrà enviar a tothom qui es vulgui.

Els usuaris només hauran de posar el seu nom i seleccionar els dies que els hi va bé. Al final de la pàgina, es mostrarà un resum del dia que va millor a més gent, com aquest:

resumdoodle

A més, a part de triar el dia, també es pot triar una hora, per poder triar, per exemple, si es vol fer un dinar o un sopar.

Una aplicació molt útil per tal de poder-se posar d’acord sense omplir el bústia del correu. A més a més, també està en Català :-)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *