El dissabte vaig fer el curs sobre WordPress a la campusmac. Tot i que no hi contava, al final vaig estar 4 hores xerrant sobre tot el què es pot fer amb wordpress i com es fa. No hi havia gaire assistència, però la gent que hi va participar crec que en va quedar satisfeta i em vaig endur alguna felicitació.

Fent de profe

Tot i estar una mica decebut de com funciona la campusmac, estic content d’haver fet el curs :-)

PD: L’autor de la foto és el Jordi Reche i l’he aconseguit a partir del post que ha fet sobre el curs. Gràcies Jordi! ;-)

6 comentaris a “El taller sobre WordPress”

 1. jordi reche

  gracies a tu! El meu post no es gaire bo, pero estic de vacances. Ja fare un explicant els meus progressos amb wordpress, gracies a la teva ajuda.

 2. joan

  Per cert, i off topic, perquè dius que la campusmac et va decebre?
  Felicitats novament d’un dels assistents al taller.

 3. Oriol

  @joan – No em va agradar gens el tracte que em van donar. Crec que com a mínim m’haurien d’haver donat les gràcies. I això que canviessin els ponents o s’anulessin els tallers tampoc em va convèncer.

  A part, crec que s’hauria de donar més informació sobre què es fa a cada taller, tant als assistents com al ponent. A mi només em van dir que faria un taller sobre WordPress, no sabia res més fins 5 dies abans…

  Gràcies per la felicitació! Espero que t’hagi estat útil :-)

Deixa un comentari