Estadístiques Febrer 2007

Aquest mes em dóna la sensació que un dels programes que utilitzo per controlar les visites del bloc s’ha tornat boig.

Visitants diferents Nombre de visites Pàgines Sol·licituds Ample de banda
Tràfic vist * 1881 3944
(2.09 Visites/Visitant)
21358
(5.41 Pàgines/Visita)
57488
(14.57 Sol·licituds/Visita)
703.52 MB
(182.65 KB/Visita)
Tràfic no vist * 12294 15632 489.54 MB

* El tràfic no vist es tràfic generat per robots, cucs o respostes de codi especial d’estat HTTP.

Com podeu veure, el nombre de visites que he tingut s’ha vist incrementat dràsticament des del mes passat la qual cosa no li trobo gaire sentit. Els altres serveis que utilitzo han donat uns números més coherents: El Google Analytics ha contat 590 visites fetes per 414 visitant diferents.

Si el que hi ha a la taula superior és cert, sospito que aquest any quan renovi el hosting amb CDmon hauré d’ampliar l’amplada de banda contractada per tal de poder garantir l’accés a tothom cosa que em fa sentir bé, ja que vol dir que hi ha bastanta gent que visita el bloc amb regularitat :D

Durant aquest mes de Febrer he escrit 13 posts que tenen en total 1,874 paraules. Això fa una mitjana de 144 paraules per posts. El posts mes comentat ha estat el del Vegetal del cinema: El retorn amb 23 comentaris seguit del Pandora Internet Radio amb 15 comentaris.

ReinvigorateA meitats del mes de Febrer he començat a utilitzar un nou sistema d’estadístiques per veure com funciona. El sistema es diu Reinvigorate i sembla que de moment vagi prou bé. El mes que ve ja en donaré informació mes detallada. De moment està en fase de beta privada i si us fes gràcia apuntar-vos-hi s’ha d’anar a la seva pàgina oficiali registar-se. A la imatge que hi ha a l’esquerra es poden veure com són les gràfiques que genera aquest programa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *