Farré.cat en paper

Com suposo que haureu vist, he incorporat algunes novetats al bloc. Algunes són més visibles que d’altres, i per això les explico perquè no us perdeu cap detall de la web. He incorporat 3 novetats.

La primera, que és la que dóna nom a aquest post, és una petita funció que permet imprimir molt senzilla els posts de farré.cat o guardar-los en PDF. És una funció que m’ha encantat per la seva facilitat d’ús i la bona presentació que fa en paper dels posts. Es diu HP Blog Printing i tal i com diu el nom és de HP (si, el seu negoci és que vosaltres gasteu tinta). La única pega que li trobo a aquest plugin és que només es poden imprimir els últims 30 posts.

La segona novetat que he incorporat és la més vistosa. Es tracta d’un plugin que es diu Postreach ClickComments i serveix per poder saber una mica què n’opinen sobre cada posts sense haver de comentar, senzillament fent click a uns quants icones que hi ha al final de cada post. Aquest plugin el vaig trobar a través de la web de l’Artuditu, que l’altre dia va fer un comentari al bloc :P

Click Comments

La tercera i última novetat és que he incorporat un no sistema per veure fotos a la web. Des de ja fa temps, hi ha la opció de fotos a la pàgina principal de farré.cat. Fins ara hi havia uns quants links a galeries del picasa però ara hi he afegit un visualitzador d’imatges en flash anomenat Simple Viewer. No se si serà el definitiu, però com a mínim és més maco que posar links al picasa :P De moment hi ha unes quantes fotos de Jamaica.

Cap d’aquests plugins són definitius. Si me’n canso o veig que la gent no els utilitza els treuré i tots tant contents. Espero que us agradin els canvis!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *