Feedly: Una revista com a pàgina d’inici

feedlyFa uns dies en Jordi de Tot-Mac ens parlava de Feedly, un complement pel Firefox que afegeix moooltes vitamines al Google Reader i et presenta tots els posts en format de revista digital.

Vaig començar a provar-lo el mateix dia que vaig llegir el post i des de llavors no utilitzo el Google Reader per gairebé res. El número de posts llegits m’ha augmentat molt i, a més, m’ha augmentat la varietat de blocs que llegeixo, ja que sempre acabo llegint 4 de tots als que estic subscrit.

feedly

Des d’allà es pot twittejar directament el post, compartir-lo mitjançant el Google Reader, enviar-lo utilitzant el Gmail o marcar-lo com a destacat. Tot sincronitzat a la perfecció amb el Google Reader.

Us recomano llegir l’article que ha fet el Jordi, que és molt més complet que aquest.

Web de l’aplicació: feedly.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *