A través de openads he trobat un anunci de durex que m’ha agradat molt i aprofito que avui és el dia de la mare per ensenyar-vos-el.

Dia del Pare

17 comentaris a “Feliç dia del pare”

 1. Pons

  Per que ara el meu blog es l’ultim a la llista de blogs? No m’agrada passar del 1er a l’ultim de la llista!

 2. Oriol

  Perquè ara estan ordenats alfabèticament per evitar discriminacions. Si vols també puc fer que apareguin de forma aleatòria cada vegada que es carrega la pàgina. Què et sembla? :P Volia fer que el primer fos l’últim en actualitzar-se però no se per què no va… :(

  Però bé, tot això és provisional: Tal i com diu al subtítol del bloc, està en fase de proves encara! Tu tranquil que tot s’arreglarà amb el pas del temps! :D

 3. Peke

  Jo aquest anunci ja el vig veure fa molt de temps i és molt bo!!

 4. Pons

  Que apareguin de forma aleatoria em semblaria mes just si, a no se que els vulguis ordenar per qualitat que també em semblaria be sempre i quan tinguessis un bon criteri (com el meu)

 5. Oriol

  Ja els he posat de forma aleatòria. També els podria puntuar però com que no em fio del meu bon criteri i provocaria discriminacions he preferit no fer-ho. Aviam què us sembla.

  He limitat a només 5 links a la vegada dins de cada categoria per tant, quan afegeixi més links pot ser que alguna vegada no aparegui el teu xD Així i tot, de moment no t’has de preocupar perquè només hi ha 4 links XDDD

  Insisteixo, això són proves que faig i RES és definitiu. Estic obert a qualsevol crítica i/o opinió.

 6. Pons

  Fantastic Oriol, ara al apartat ja tens més de 5 blogs. I justament el meu no ha sortit pas! m’estas dient que mantens un enllaç a blogs tal com F.C Spaky, al del JL i al del Erotips que estan morts? i permets que hi hagi la prioritat que el meu no surti? no podries fer que els actius sortissin sempre i els no actius sortissin aleatoriament?
  Soc tolerant i se que estas fent proves per que sino m’ho pendria com una ofensa…

 7. Pons

  Aclaració: en el ultim comentari cal canviar la paraula “prioritat” per “possibilitat”

 8. Oriol

  Tens raó Ramon, m’alegro d’haver deixat al subtítol del bloc que estava en fase de proves, sino ja tindria el primer enemic xD

  Ja he eliminat de la llista els blocs poc actius i com que ha quedat reduït a 4 blocs una altra vegada continues sortint sempre ;-) Si algun dia la llista s’incrementa ja veurem com ho soluciono.

 9. ウリオル » Blog Archive » Publicitat XXXL

  […] No fa gaire us vaig parlar de l’anunci de durex pel dia del pare. Doncs ara n’he trobat un altre, també a openads, que anuncia els preservatius XXL. Segueix en la línia del anunci anterior, però una miqueta més gràfic. Podeu veure més exemples de la publicitat de durex i d’altres marques de preservatius. […]

 10. Publicitat de Durex » ウリオル

  […] Ja sabeu que Durex fa anuncis molt bons. Sempre havia vist publicitat escrita i prou, mai un anunci de la tele, però resulta que són tant bons els escrits com els vídeos. Així i tot, prefereixo els anuncis d’Axe. Disfruteu-lo […]

Deixa un comentari