Des del cap de setmana passat es celebra a Granollers la Festa Major, tot i que aquest és el cap de setmana que hi haurà més festa.

Podeu consultar la programació de la festta a la seva pàgina web: Blancs i Blaus. Allà també hi podreu trobar imatges de la festa.

A més, les dos colles de granollers tenen la seva pròpia pàgina: la dels Blancs i la dels Blaus. Les activitats més destacades són: El correaigua, el correfoc i per acabar la festa, la Rajolada, que es celebrarà el diumenge a la tarda.

Una activitat que l’any passat em va agradar bastant, tot i que no surt al programa, és la processó del Sant Blau aquest dissabte a la nit.

Actualizació: Estic penjant les fotos d’aquests dies a un album del Flickr. Estic intentant fer un mini reportatge, però no m’estic mirant gaire les fotos que faig, les pujo totes i després ja faré la tria.

7 comentaris a “Festa Major de Granollers 2008”

 1. punkomatik

  Molts actes no surten al programa: la biciFarra, el Sant Blau, la carrera en pilotes (no se si es farà)… i són precissament els millors de la Festa.

  Aviam si ens trobem!

  PD: Jo ja tinc el CamelBag a la nevera amb el calimotxuuuu!!

 2. reche

  A veure si ens trobem, encara que no se que faré ni on aniré. Però segur que anirem a fer un volt aquest dies pel centre. He perdut moooolt i ja no aguanto tota la festa major al 100×100… ;-)

  M’ha cridat l’atenció la nit electrònica al parc de Ponent el dissabte i tot seguit també la nit golfa electònica. A mi que es el tipus de música que m’agrada més, ara que estic “retirat”, va i ho programen… segur que trec el cap a veure que tal.

  Ens veiem i vigileu amb els kalimotxos !

 3. reche

  Hola! A veure si ens trobem, ni que sigui ens anem seguint via twitter. ;-)
  Dissabte serà el dia que estaré més per la festa major, avui marxo a BCN a passar el dia.
  El Punko, fa por amb la seva CamelBag…

  En principi sóc Blau, però, tampoc estic involucrat amb cap colla. De petit pensava que els Blancs eran del Madrid i sempre he anat de Blau…

 4. punkomatik

  Ara resulta que l’únic que la pilla per FM sóc jo… ¬¬’
  Jo aquesta nit estaré per la Porxada.

  PD: TOTUUUUS BLAUUUUS!!!!

 5. clàudia

  hola!:)
  vas fer fotos al correaigua?
  algun dels dos dies?
  Grácies.
  mua!

  respondme per el email!:D

 6. Oriol

  @clàudia – Hola clàudia, em sap greu però precisament del correaigua no en tinc cap foto… :-( En tinc del correfoc, de l’estirada de corda, l’arrossada i alguna cosa més.

  Pots veure totes les fotos que tinc al meu flickr.

Deixa un comentari