Festa Major de Sabadell 2007Del 7 al 10 de setembre es celebra la Festa Major de Sabadell 2007. Nosaltres no tenim cançó com els de Granollers però, com diu el Ramon, tenim la mostra de puntes al coixí. Aquest any hi ha 4 concerts destacats:

 • La excepción
  • Divendres 7 de setembre, 00:00 h. Esplanada del Parc de Catalunya
 • Alex Ubago
  • Dissabte 8 de setembre, 22:00 h. Amfiteatre del Parc de Catalunya.
 • Antònia Font
  • Dissabte 8 de setembre, 01:00 h. Esplanada del Parc de Catalunya.
 • Fangoria
  • Diumenge 9 de setembre, 24:00 h. Esplanada del Parc de Catalunya

També es farà la 3ra edició del Concurs de Fotografia Digital. Últimament hi ha el rumor de que no es faran barraques aquest any (per mi lo més interessant que es fa) però així i tot a la pàgina oficial de la festa major hi ha un apartat on es poden veure totes les activitats que s’hi faran.

Sembla ser que ens ho han tornat a moure de lloc i aquesta vegada s’ha desplaçat a la plaça de la Creu Alta. Dubto molt que allà hi puguin cabre totes les barraques que hi ha hagut els anys anteriors per tant suposo que ho continuaran fent a Sant Oleguer tot i que no ho posa per enlloc…

6 comentaris a “Festa Major de Sabadell 2007”

 1. Laura

  Pero… A les barraques posa que a les 22h o a les 23h fan el concert de bona nit… Un pel d’hora potser??? Pq l’any passat no vaig arribar cap dia abans de la 1 o les 2???

 2. Oriol

  Segons m’ha dit el meu germà s’acabarà a la 1 de la matinada, com els bons nens.
  No m’agrada gens que es faci a la Plaça Creu Alta. Si contem que per la Festa Major de la Creu Alta allò ja està a rebentar, no vull saber com estarà per la de Sabadell… :-/

 3. indignada

  Com ens poden fer això amb les barrakes de SBD????? No hi ha dret! Al parking de la bassa sant oleguer no molestavem a ningú! El fet que les traslladin i que les facin tancar a la 1 només portarà malestar entre els joves i que alguns grups comencin a fer la seva festa paralela pels carrers, embrutant la ciutat i molestant a la gent del barri.
  Sense les barrakes de sempre no hi haurà l’autentica festa major de sbd….
  penseu a ki voteu i el k fa amb la festa popular….

Deixa un comentari