Festa Major de Sabadell 2008

Avui comença la Festa Major de Sabadell. No estic massa content amb el programa perquè sembla una mica un chiquipark, però alguna cosa bona faran com per exemple alguns dels concerts i espero que les barraques.

El dissabte es celebra el MÀXIMA OUTDOOR FESTIVAL FESTA 40 PRINCIPALES on hi tocaràn, entre d’altes, Beatriz Luengo , Taxi , Lexu’s , Filippo Landini , La Puerta de los Sueños , Mister Cometa , No Way Out i Señor Trepador. Hi ha algun grup que em fa gràcia veure però només tocaran 3 o 4 cançons. Al final tocarà Lax’n’busto, que si que farà un concert de debò ;-)

El diumenge (sigh) tocaran Zulu 9.30 , Peret i La Troba Kung-Fú, que també van tocar a Granollers.

Les barraques començaran cada dia a les 10 del vespre i es faran a la Plaça Creu Alta. Podeu trobar informació a www.festespopulars.org.

Com cada any, també hi haurà un concurs de fotografia. Aquest any intentaré participar-hi, aviam si hi ha sort :-) El premi serà una  Nikon Coolpix P80 o semblant.

Com a curiositat, el programa es podrà tenir al mòbil rebent-lo a través de SMS (que t’envia un enllaç per descarregar-lo) o descarregant-lo pel Bluetooth des de la plaça de l’ajuntament de forma gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *