Filtrant els bons continguts dins de Google Reader

Google Reader LogoAl meu Reader cada cop tinc més blocs per llegir. De tant en tant intento fer neteja i eliminar els que ja no llegeixo, i intento marcar-los tots com a llegits un cop per setmana, però així i tot, amb tant contingut que es genera cada dia (+1000 posts per llegir setmanals) és molt difícil separar el contingut rellevant del que no ho és.

Jo utilitzo un parell de truqillos per tal de trobar el contingut més rellevant dins de Google Reader.

  1. El primer, que és el que porto més temps utilitzant, és canviar l’ordre dels posts pel format magic. Això el què fa és posar els posts amb més likes o els que són de blocs amb menys freqüència de publicació al principi, per tal de poder detectar el contingut més rellevant perquè, evidentment, els últims posts publicats no tenen per què ser els més interessants.
  2. Google Reader ordre magic

  3. El segon sistema, porto utilitzant-lo un parell de setmanes i m’està donant un molt bon resultat. Es tracta de PostRank, un plugin per Chrome i Firefox que analitza tots els posts i mesura la seva repercussió a les xarxes socials. Això permet filtrar, d’una forma visual i molt ràpida els posts que més èxit han tingut, per tal de poder llegir només el més interessant si es té poc temps.
  4. Postrank + Google Reader

    Val a dir que aquest servei ja fa molt temps que funciona, però fins ara no m’havia funcionat prou bé, ja que ralentitzava molt el navegador i l’ús del Google Reader.

Us recomano que els proveu, segur que trobareu molt més contingut interessant ;)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *