Com vaig comentar ahir, Google va presentar el servei Buzz integrat amb el Gmail. No entraré a discutir la seva utilitat en aquest post, només volia fer notar que és una porqueria rebre un correu cada vegada que algú fa un comentari sobre un buzz.

Mentre Google no dongui la opció de deshabilitar els correus de notificació, la millor manera de deixar de rebre’ls és fent un filtre al gmail. S’ha de posar com a condició la sentència is:buzz i després donar-li a continuar ignorant el missatge d’avís.

Quedaria així:

Al següent pas, només cal dir que ometi la safata d’entrada i ja estarà: Tots els correus que es rebin pel Google Buzz s’arxivaran automàticament. Fàcil, no? ;-)

Si preferiu desactivar el Google Buzz, al peu del gmail hi ha la opció per fer-ho: Vista de Gmail: estàndard | desactiva el xat | desactiva el buzz

6 comentaris a “Filtre per eliminar els missatges de Google Buzz de la safata d’entrada”

 1. @jrosell

  Amb les notificacions de facebook fas el mateix? No soporto rebre notificacións de comentaris trolls a fotos de facebook!

  • Oriol

   Les tinc totes filtrades a una etiqueta que es diu Facebook i que ometin la safata d’entrada. Així només m’ho miro quan m’interessa ;-)

   Tot i que amb el Facebook és molt més configurable quins mails vols rebre i quins no.

 2. Pande

  Uf, el problema es que yo recibo mails de, por ejemplo, Buzz Paradise, y no quiero silenciarlos…
  :-(
  Es una buena idea igualmente, moltes gràcies.

  • Oriol

   El filtre aquest no afectaria els correus que comentes. Prova de fer una cerca posant is:Buzz i veuràs quins correus et filtra i quins no ;)

Deixa un comentari