El sopar va anar molt bé. De primer em vaig menjar una miqueta de Sushi i de segon un Soumen molt bo recomanat pel Fran.

Els regals també van estar molt bé: Un pastís forrat de nocilla i fent un 22 amb lacasitos, unes quantes llimes d’ungles professionals, 4 gots de colors, un masturbador per simular el sexe anal (WTF!!) i una samarreta.

Buscaré alguna cosa sobre el masturbador aquest, perquè realment és molt curiós i ja faré un post al respecte xDD

El resultat del sopar van ser 82 fotos i uns quants vídeos que encara no he vist. Les fotos ja estan penjades al picasa, i els vídeos els penjaré al Google Video tant bon punt els hagi vist i els hagi comprimit per poder-los penjar sense problemes.

Per començar, aquí teniu el reportatge del sopar, presentat pel Terri:

8 comentaris a “Fotos del sopar”

 1. Laura

  El japo si mola ¬¬ Sosos, que no sabeu apreciar el que es bo xDDDDDDDDDDD Això si, avui tinc un pedazo d’entrecot per dinar… ^^

 2. Oriol

  Ja ho provaré, ja… :smoke_tb:

  Per què poses dos vegades la frase? O.o

  Estic esperant que la Guida em passi les fotos que es van fer amb la seva càmera i posaré la del pastís amb el 22. Mentrestant, deixaré la que hi ha ara. Trobo bastant fastigosa la foto que has dit…

  No estaria malament posar aquesta, no? :jittery_tb:

 3. Pons

  Jo aixecat qualsevol cosa i somrient es gairebé tan típica com aquesta de la guida

  Crec que hi ha dos fotos més autentiques que denoten la ilusió que va fer sopar en japonés.
  1- Gambes enculades
  2- Alegria…

  Lo de la repetició ha esta un error, provocat per refiar-me del que es veia a la “vista previa”, per què sobretot quan fas comentaris llargs i vas escrivint i tornes al principi del comentari i després tornes a baixar i comences a posar links i coses, es perd una mica.

 4. Jorjo

  Escolta, la meva foto no fa fastic eh guapo.
  Per altre banda, he de dir que em va sorprendre gratament el menjar japonès, si no fos perque vaig menjar arròs com el que fan al xino i dues gambes a 2€ cada una mes rancies que la mare que les va parir, a part d’aixo perfecte !
  ese Japo,ese Japo eh! eh!

 5. Laura

  És el que té menjar coses que no toquen xDDD Jo no m’imagino anant a qualsevol restaurant de menjar típic català, espanyol, italià, francès o mexicà i demanant arros blanc ^^ Doncs el Japo más de lo mismo =)

Deixa un comentari