FriendFeed renova el seu disseny

FriendFeedAhir FriendFeed (Què és el FriendFeed?) va anunciar al seu bloc que han presentat una nova versió del seu disseny en format beta. Per tant, i durant uns dies, es podrà provar la nova versió d’aquest servei des de la url http://beta.friendfeed.com/.

Els canvis són molt notables i la veritat és que m’agrada el nou disseny. Han unificat tots els tipus de missatges i han posat la caixa per actualitzar l’estat molt més accessible que fins ara. La veritat és que em recorda molt a twitter, però així i tot té un aire molt xulo. El  nou disseny de Facebook també és semblant, però no l’han encertat tant com FriendFeed, des del meu punt de vista.

friendfeed

Entre les novetats que presenten, s’hi inclou un sistema de notificacions en temps real, s’han millorat molt els filtres i el cercador. Des del meu perfil de FriendFeed, que podeu trobar a la part superior de la barra lateral del bloc, publico tot el què comparteixo des del Google Reader, tot el què publico al bloc i els preferits del YouTube, del delicious i del Last.fm, així com totes les fotos que pujo al Flickr.

Tot això, a més, es publica automàticament i de forma gairebé instantànica al meu twitter.

Fa aproximadament mig any ja es va redissenyar la pàgina. A veure si aquest nou disseny dura més! He penjat al Flickr l’aspecte del nou disseny i del disseny actual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *