FriendFeedAhir FriendFeed (Què és el FriendFeed?) va anunciar al seu bloc que han presentat una nova versió del seu disseny en format beta. Per tant, i durant uns dies, es podrà provar la nova versió d’aquest servei des de la url http://beta.friendfeed.com/.

Els canvis són molt notables i la veritat és que m’agrada el nou disseny. Han unificat tots els tipus de missatges i han posat la caixa per actualitzar l’estat molt més accessible que fins ara. La veritat és que em recorda molt a twitter, però així i tot té un aire molt xulo. El  nou disseny de Facebook també és semblant, però no l’han encertat tant com FriendFeed, des del meu punt de vista.

friendfeed

Entre les novetats que presenten, s’hi inclou un sistema de notificacions en temps real, s’han millorat molt els filtres i el cercador. Des del meu perfil de FriendFeed, que podeu trobar a la part superior de la barra lateral del bloc, publico tot el què comparteixo des del Google Reader, tot el què publico al bloc i els preferits del YouTube, del delicious i del Last.fm, així com totes les fotos que pujo al Flickr.

Tot això, a més, es publica automàticament i de forma gairebé instantànica al meu twitter.

Fa aproximadament mig any ja es va redissenyar la pàgina. A veure si aquest nou disseny dura més! He penjat al Flickr l’aspecte del nou disseny i del disseny actual.

3 comentaris a “FriendFeed renova el seu disseny”

 1. danikardone

  el link que has posat al teu compte de friendfeed és al beta… imagino que no ho has fet expressament…

  a mí, el que m’ha agradat molt i molt ha estat la caselleta per decidir a cada post fet des de ff si el volem a twitter o no; em sembla veritablement còmode. es clar que en aquestes foteses cada escú sóm un món ;)

  • Oriol

   Benvingut al bloc :-)

   Lo de l’enllaç a la beta ho he fet expressament ;-)

   Això que comentes de publicar al twitter des de FF la veritat és que si que és còmode. A més, et va mostrant el contador de caràcters per no passar-te dels 140 caràcters :P

   El que no m’agrada és que publica també un enllaç a l’entrada de FriendFeed, i així et fa perdre espai per twittejar :(

 2. danikardone

  de fet, jo m’he subscrit al teu beta i el germanet gran també et reconeix ;P

  el que si que no m’agrada gens d’ aquest beta es que ha deixat de compilar totes les entrades idèntiques fetes de diferents serveis (i som molts els que ho fem això)… abans molt bé no ho feia, s’ ha de reconèixer, però hi havia la intenció. ara d’aquesta, sembla que no en queda res, i veure tanta repetició, a mi, al menys, m’emprenya una miqueta

  justament, per culpa d’aquest link que genera és pel que encara uso el ping.fm. el dia que hi posin solució, si ho fan, s’hauran guanyat el meu cor xD, perquè, en conjunt, em sembla un molt bon servei

Deixa un comentari