Logo GmailVull començar a fer una serie d’articles explicant petits trucs de les aplicacions que utilitzo que crec que poden ser útils i potser no són del tot coneguts.

Gmail ofereix la opció de forçar la desconnexió de tots els llocs on hi ha iniciada una sessió de gmail. Això és especialment útil si es creu que no s’ha tancat bé la sessió en un ordinador públic com per exemple els de la Universitat.

Per fer-ho, és tant senzill com anar al peu de la pàgina del gmail. Allà hi ha un text com el de l’imatge que hi ha a continuació on s’informa si hi ha iniciada la sessió des d’algun altre ordinador.

comptes oberts gmail

Fent clic a Detalls, s’obra una finestra com la següent on s’informa des de tot arreu on s’ha accedit al correu i els minuts d’inactivitat que porta.

Informació de l'activitat

Per forçar la desconnexió de tots aquests llocs, només s’ha de polsar el botó Desconnecta totes les altres sessions i ja està. A partir d’aquest moment, qualsevol sessió que ens haguessim deixat oberta es tancarà ;-)

sessions_tancades

Fàcil, no?

5 comentaris a “Gmail Tips: Forçar la desconnexió”

  1. Pere

    Arrel del post, m’he pasejat pel meu gmail.. i quina quanitat de coses, es poden fer, i personalitzar.. m’encanta el que et fa fer operacions matemàtiques a altes hores de la nit per evitar enviar correus no desitjats!

  2. Oriol

    @mlaboria: Sabia que t’agradaria xD

    @Pere: Al Labs de gmail és increible la quantitat de coses que es poden personalitzar. És molt útil el de posar per defecte el botó de respondre a tothom.

    @Fran: Hi ha de ser. Si no la trobes, prova de posar-ho en Anglès US a veure si t’apareix…

Deixa un comentari