Google Buzz: Un twitter per qui no utilitza twitter

Ahir a la tarda Google ens va sorprendre amb un nou servei social: Google Buzz.

Encara no l’he pogut provar perquè no l’han habilitat a tots els comptes a la vegada, per tant tot el què digui em basaré en el vídeo que han publicat i la informació que he pogut anar llegint.

Es tracta d’un sistema de comunicació, integrat a dins del gmail, que permet compartir amb els amics el teu estat, fotografies, enllaços, vídeos, etc. També té integració amb Google Reader, Flickr, twitter i Picasa.

Els amics als que es segueixen des del Buzz són els que ja es seguien al Reader i als contactes del gmail. La gran avantatge que té buzz sobre twitter és que hi ha molts milions de persones que utilitzen gmail i no hauran de fer res extra per utilitzar-ho, perquè els hi han posat als morros. Per tant, probablement l’acabarà utilitzant gent que no vol utilitzar twitter.
Novetat! Google Buzz a Gmail
Igual que totes les xarxes socials actuals, només funcionen si tenen una aplicació per mòbil, per tant n’han publicat una per Android i iPhone i a la llarga acabaran publicant-ne també una versió per Blackberry, Symbian i Windows Mobile. Aquesta aplicació utilitza la geolocalització per tal de dotar de més valor el contingut (o no).

Actualització: Des del perfil de de Google també es pot veure tot el que es va publicant al teu buzz.

Us poso el vídeo de presentació perquè us quedi més clar com funciona, tot i que el millor és provar-lo per saber què tal està:

http://www.youtube.com/watch?v=yi50KlsCBio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *