similar_images_labs_logo_largeGoogle ha presentat una nova funcionalitat pel seu cercador d’imatges: Google Similar Images. Ja fa temps que Google reconeix cares, però ara no només reconeix cares, sino que reconeix qualsevol cosa que li demanis.

Fent una cerca qualsevol des del Google Similar Images, et retorna les mateixes fotografies que una cerca normal des del Google Images, però ara es pot demanar que et mostri imatges semblants a la cercada.

Perquè ho entengueu millor, us poso un video que han presentat amb la funcionalitat, que és impressionant i molt, molt, útil:

La llàstima és que el procés de les imatges no és en temps real, i per tant no es pot pujar una imatge per cercar imatges semblants, la qual cosa ja seria una passada, però no dubto que algun dia es pugui arribar a fer.

Vist a Google Operating System.

5 comentaris a “Google Similar Images”

 1. kinderbueno45

  Mare de Deu!!! Quina passada! Aquests de Google si que fan cada dia mes por. Quins cracks. Una eina moooolt interessant. Quants cops mentre cercava fotos pensava que si existis una cosa aixi seria genial i mira… Increïble.

 2. NEodAni

  Jo en el labs del correu no veig per activar aquesta funcionalitat. Suposso que a la llarga estarà per defecte.

 3. Oriol

  @kinderbueno45: I encara seria millor si poguessim pujar nosaltres les imatges :P

  @NEodAni: No és el Labs del correu, és el Google Labs del cercador ;-)

Deixa un comentari