Si fa uns dies us deia que al Windows XP li quedàven 3 telenotícies (fins el 30 de Juny), ara llegeixo a luigix.com que Microsoft ha acabat cedint i donarà suport per aquest Sistema Operatiu fins l’Abril de 2014. Suposo que bastant abans d’aquesta data (en principi d’aquí a 3 anys) ja tindrem entre nosaltres la següent versió del Windows: Windows 7.

És curiós perquè normalment Microsoft dóna suport pels seus SO durant 10 anys, però en aquest cas farà una excepció i ho ampliarà a 14 anys durant els quals continuarà donant fent actualitzacions de seguretat i altres tipus d’actualitzacions crítiques. Encara hi ha massa gent que no vol el Windows Vista sobretot degut a la gran quantitat de recursos que necessita i lo capat que està.

Canviant de tema, el Leopard no està capat per enlloc i només té una versió, no cal marejar als usuaris amb 7 versions diferents :-)

5 comentaris a “Hem salvat el Windows XP! (fins el 2014)”

  1. luigix

    Si noi, una de les pitjors coses dels Windows es la quantitat de versions que n’acaben treient. Ens volen marejar la perdiu i ens la foten doblegada ! Quina colla !

    Aviam lo que ens deparará Windows 7, pero molt em temo que será més del mateix.

  2. Oriol

    @luigix – Jo crec que no, sempre passa el mateix. Et fan un de “bo” (win98), un de dolent (Me), “bo” (XP), dolent (Vista), bo? (Win7)….

    @dumdrak – De fet en té 7 d’anys. El van presentar a l’octubre de 2001. Lo curiós és que sempre donaven 10 anys de suport, però aquest l’havien reduït a menys de 7 degut a la poca acceptació de Vista.

Deixa un comentari