Història de les consoles de Nintendo

NEsNintendo ha publicat a la seva web una petita en forma de barra temporal analitzant breument cada una de les consoles que ha venut des de la clàssica NES del 1986 fins a la revolucionària Wii del 2006 passant per la Game Boy (1990), la N64 (1997) o una que va passar completament desapercebuda per mi (de fet no la considero una consola): el Pokémon Mini (2002).

La primera consola que vaig tenir va ser la Game Boy tot just quan va sortir, el 1990. Durant l’època de la Super Nintendo (El cerebro de la béstia!) els reis van preferir regalar-me la Sega Mega Drive en contra dels meus desitjos i això va provocar que fos més pro Sonic que pro Mario. I per tant, a següent consola que em vaig comprar també va ser de Sega, la genial i mal afortunada Dreamcast. Quan aquesta va morir va ser substituïda per un totxo: la xbox que gràcies al seu xip i la capacitat de passar els jocs i les pel·lícules per xarxa es va convertir durant un temps en el centre multimèdia de casa.

WiiPer Nadal de l’any passat, em van regalar la Wii i aquest estiu també va caure la Nintendo DS Lite. Durant uns anys Nintendo ha estat una miqueta de capa caiguda (sobretot durant l’època de la Game Cube) però crec que amb les seves dos consoles actuals han aconseguit ressorgir i tornar a ser un referent i una bona competència tant per la Xbox 360 com per la PS3.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *