Història visual de Farré.cat

Gràcies a algunes còpies de la plantilla que vaig fer fa més de dos anys i que vaig trobar remenant pel meu disc, he pogut recuperar alguns dels dissenys que va tenir el meu bloc des dels seus inicis.

Quan em vaig passar al domini de www.farre.cat vaig tenir alguna transició amb diferents dissenys que no he pogut recuperar, però és millor que res. He creat un àlbum al Flickr amb totes les imatges que he pogut recuperar. Si més endavant tornés a canviar el disseny, ho aniré ampliant.

Versió 1

Al principi el bloc es deia EMU i estava fet amb una plantilla per defecte de les que portava el blogger.

Versió 2

Més endavant el vaig canviar una mica i va acabar quedant un disseny propi molt més ample, blanc i amb la columna a l’esquerra. Llavors va passar a dir-se ウリオル, nom que encara podeu veure a la capçalera del bloc.

Versió 3

Per últim, el tercer canvi que he fet al bloc és el que veieu actualment, on un dels trets més destacables era la inclusió de les capçaleres. Vaig començar amb 11 i ara ja en tinc 119 :P. Està basat en el fantàstic theme K2 i modificat gràcies a l’estil True Blue.

Versió 4

No hi ha versió 4. Com creieu que hauria de ser?

Ja hi ha una versió 4, que es va estrenar el 7 de Novembre de 2009.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *