Hoax

Sabeu què és un Hoax? Senzillament és un d’aquests múltiples correus que es reben de tant en tant amb un to alarmista. L’últim que he rebut me l’han enviat el Berni i el Marc i diu el següent:

El virus más destructivo que ha existido

POR FAVOR, HAGA CIRCULAR ESTE E-MAIL ENTRE SUS AMIGOS,
FAMILIA, CONTACTOS Estén atentos en los próximos días. No abran ningún mensaje con un archivo llamado COPA DEL MUNDO 2006, independientemente de quien se lo envie. Este virus vendrá de una persona conocida que tenga su nombre en su lista de correos, por ello debe enviar este mensaje a todos sus contactos.
Es preferible recibir este mensaje 25 veces que recibir el virus al abrirlo.
Si recibe un mensaje llamado COPA DEL MUNDO 2006 ¡no lo abra y apague su ordenador inmediatamente! Se trata del peor virus conocido y se ha anunciado su existencia en la CNN.
Microsoft lo ha clasificado como el más destructivo que jamás haya existido. El virus fue descubierto hace poco por McKafee y no existe anti-virus, El virus destruye el Sector Cero del Disco Duro, en el que se guardan las informaciones vitales para su funcionamiento.

ENVÍA COPIA DE ESTE E-MAIL A TODOS TUS AMIGOS Y CONTACTOS.
AL HACERLO CIRCULAR ESTÁS AYUDANDO A TODOS.

Algú es creu això?

La majoria de la gent ho envia per si de cas, però això l’únic que fa és saturar la xarxa amb correus electrònics INÚTILS i, en alguns casos, ajudar a empreses a recollir adreces de correu que després les poden utilitzar per generar SPAM.

Hi ha alguna web que es dedica a explicar a la gent què són els Hoax i ensenyar quins són els més comuns. Una d’elles és Rompe Cadenas i l’altra és vsantivirus. És divertit veure alguns dels Hoax que comenten.

De les coses més comuns que hi ha, podríem parlar dels clàssics mails que diuen que tancaran el Hotmail, el MSN o ves a saber el què i resulta que la única manera d’evitar que això passi és enviant aquest mail que has rebut a tothom. O el de com fer-se milionari d’alguna forma molt fàcil o com es curarà aquell nen tant desgraciat enviant correus a tothom. N’hi ha molts més tipus, però bàsicament són aquests els que rebo jo.

Per tant, si alguna vegada rebeu algun correu d’aquest tipus, NO L’ENVIEU A NINGÚ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *