iBrick

iBrickFa una setmana em van portar de directament dels USA un dels telèfons més impressionants que he vist mai: un iPhone.

Aquest mòbil està bloquejat per la companyia americana AT&T i per poder-lo utilitzar amb Vodafone he d’alliberar-lo. El problema va venir quan va arribar el moment d’alliberar-lo perquè resulta que ve amb una versió (1.1.2) que encara no es pot alliberar i fins llavors aquest gadget serà igual d’útil que un totxo, però de 399$.

Per sort, aquest mòbil té un petit error que permet accedir a algunes funcionalitats com és el Safari o el Mail i he de dir que és impressionant navegar per internet a través d’un iPhone. Mai havia tingut la necessitat de navegar per internet a través del mòbil perquè les pàgines es veuen fatal, però no és així amb un iPhone. Les pàgines es veuen exactament igual que amb un navegador normal i corrent i és molt fàcil navegar-hi. Gràcies a la seva pantalla multipunt és molt fàcil ampliar les zones de la web que interessa i el teclat està molt ben solucionat també.

iPhone

En fi, que és un gran gadget però fins que no l’aconsegueixi alliberar, enlloc de ser un iPhone serà un iBrick.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *