iBrickFa una setmana em van portar de directament dels USA un dels telèfons més impressionants que he vist mai: un iPhone.

Aquest mòbil està bloquejat per la companyia americana AT&T i per poder-lo utilitzar amb Vodafone he d’alliberar-lo. El problema va venir quan va arribar el moment d’alliberar-lo perquè resulta que ve amb una versió (1.1.2) que encara no es pot alliberar i fins llavors aquest gadget serà igual d’útil que un totxo, però de 399$.

Per sort, aquest mòbil té un petit error que permet accedir a algunes funcionalitats com és el Safari o el Mail i he de dir que és impressionant navegar per internet a través d’un iPhone. Mai havia tingut la necessitat de navegar per internet a través del mòbil perquè les pàgines es veuen fatal, però no és així amb un iPhone. Les pàgines es veuen exactament igual que amb un navegador normal i corrent i és molt fàcil navegar-hi. Gràcies a la seva pantalla multipunt és molt fàcil ampliar les zones de la web que interessa i el teclat està molt ben solucionat també.

iPhone

En fi, que és un gran gadget però fins que no l’aconsegueixi alliberar, enlloc de ser un iPhone serà un iBrick.

5 comentaris a “iBrick”

  1. Oriol

    Això espero, sinó quina gràcia tu…

    Ja ho vaig llegir ahir, llàstima que no es puguin traduir les dates però està molt bé :D Quan aconsegueixi que funcioni serà dels 1rs programes en posar-me :P

  2. Oriol

    No és tant senzill com això…
    A part del firmware que porta (ara la 1.1.2), el modem té un firmware i aquest també ha canviat de versió. Aquí hi ha el problema realment, no en que sigui 1.1.2 V_v

Deixa un comentari