iMac

iMacSi, em repeteixo més que l’all. Però és que després de 2 anys amb un Mac mini he decidit actualitzar el meu ordinador. De fet ho vaig decidir el mateix dia que es va presentar el nou iMac. Poques hores després de que es presentés vaig afilar bé la Visa i em vaig decidir a comprar-me un iMac de 20″.

També vaig aprofitar per comprar-me una radio per l’iPod que trobo a faltar-la cada matí quan vaig a la feina amb tren.

RadioTot i que a la pàgina posava que tardaven 5 dies, n’ha tardat 10. Així i tot, l’espera ha valgut la pena. Ara tinc un catxo ordinador que va molt ràpid, sobretot comparat amb el mini, que si intentava passar les fotos de la càmera a l’ordinador me n’havia d’anar a dormir perquè no podia fer res més…

He fet una petita ampliació de disc per arribar fins a les 500 GB per no haver d’estar constantment borrant coses o gravant DVDs.

L’ordinador el vaig rebre divendres i durant el cap de setmana no l’he pogut provar gaire i de moment m’estic barallant per pode passar tota la informació (fotos, música, e-mails, configuració de programes…) d’un ordinador a l’altre. Cosa que no seria gaire complicada si tingués el cable firewire que encara no tinc i per tant ho he de fer a mà.

Curiosament, tot i que fa molt poc temps que ha sortit al mercat, la quantita d’actualitzacions que he hagut de baixar han estat considerables. 4 o 5 eren de noves versions dels programes (iPhoto, iTunes, etc), una pel nou teclat (genial el tacte de les tecles :D) però 3 han estat del sistema cosa que no trobo molt normal. El wifi m’anava fatal però després de passar l’actualizació de l’airport que han publicat tot torna a anar amb normalitat.

M’he extès una mica però és que l’¡Mac s’ho mereix :P Ara per fi m’he poguit instal·lar el photoshop i el puc engegar sense haver de tancar el firefox, el mail i la resta de programes que tingui oberts.

Per tant suposo que ara ja podré fer alguna capçalera nova que crec que de les fotos de Jamaica en podré treure bastantes :D

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *