iPad, una revolució d’Apple de 10″

Ahir Apple va presentar l’iPad, un revolucionari gadget de 10″ amb pantalla tàctil. Vindria a ser una barreja entre eBook i un netbook de gama molt alta.

iPad Mail

Per fer una comparació ràpida, podríem dir que és un iPhone molt gran. Això si, el seu disseny és impressionant! Té un gruix de 13 mm i pesa al voltant dels 700 g i és una mica més petit que un A4.

Hi ha dos models diferents, amb Wifi o amb Wifi + 3G i els preus oscil·len entre els 499$ (16GB amb Wifi) fins als 829$ (64GB amb Wifi + 3G).

El Sistema Operatiu és l’iPhone OS, per tant totes les aplicacions que hi ha actualment per l’iPhone també serveixen per l’iPad tot i que ja han fet un SDK per tal de poder desenvolupar aplicacions específiques per l’iPad.

El processador que utilitza és l’Apple A4, un nou processador que han fet gràcies a l’adquisició d’ara fa un parell d’anys d’una empresa que dissenyava CPU’s 😉

Una de les aplicacions que més m’ha cridat l’atenció és l’iBooks, que bàsicament és un lector de llibres electrònics i que, com era d’esperar, l’han presentat conjuntament amb l’iBookstore, una tenda de llibres on-line.

Us recomano que mireu la galeria d’imatges i el vídeo de 8 minuts on surt el Johnny Ive i d’altres explicant totes les meravelles d’aquest genial gadget.

iPad videojocs

Sincerament, ho trobo car i no se exactament per què ho utilitzaria tenint un MacBook, però en vull un JA! ;-P

7 respostes a «iPad, una revolució d’Apple de 10″»

 1. Oriol, perque dius que s’assembla a un NetBook de gamma alta ?? Aquests ( els NetBooks ) són més potents i reprodueixen Flash i tenen totes les funcionalitats d’un ordinador normal. Això no.

  1. Per això no dic que ho sigui. Jo no utilitzo el meu netbook més que per navegar per internet i poc més, per tant un iPad ja em serviria.

   Per segons què vull fer, clarament un netbook és molt millor. O un MacBook 😛

 2. és un TOTXO
  i és molt car

  i això ha de revolucionar el mon de les telecomunicacions?

  en fi, es vendrà perquè és apple i ja està, perque`vaya tifarada xD

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *