iPhone

Com suposo que ja sabreu, aquest dimarts Apple va presentar productes nous. Per una banda van presentar l’Apple TV, un trasto que serveix per veure les pel·lícules o escoltar les cançons que tens a l’iTunes a través de la TV. Tot es passa per wifi. Molt maco, però amb el meu reproductor de DivX ja en tinc prou.

L’altra novetat que es va presentar, realment és impressionant. Com ja dic al títol del post es tracta de l’iPhone.

iPhone

Si voleu llegir una bona opinió i resum de les seves característiques, juntament amb les de l’Apple TV, us recomano que llegiu l’article de ThinkWasabi.La meva opinió és que realment és una revolució. Com diu el Nacho en un comentari, té tot el que jo voldria en un mòbil: Agenda, calendari, pantalla tàctil, wifi, reproductor de mp3, càmera de fotos i a sobre es poden fer i rebre trucades! A la seva pàgina oficial es poden veure vídeos de com funciona i aquí és on hi ha realment la revolució que deia abans. El que realment és innovador és el seu funcionament: sembla molt fàcil d’utilitzar i intuitiu i el fet de no necessitar punter per utilitzar la pantalla tàctil és molt còmode. La gestió de les fotogràfies és molt bo. Per ampliar o reduir les fotos només s’ha de fer amb dos dits. En el vídeo que hi ha al final de l’entrada ho podreu veure (minut 2:40).

És interessant llegir-se la nota publicada per Apple que va posar el Nacho al mateix comentari que he dit abans. Allà explica, entre altres coses, com funcionen els senors que incorpora. Té 3 sensors: de moviment, de proximitat i de llum.

  • Sensor de moviment: Detecta quan es gira el mòbil i gira la pantalla. Moltes càmeres de fotos actuals també ho fan.
  • Sensor de llum: Mesura la llum ambient i adapta la il·luminació de la pantalla perquè és vegi el millor possible. El meu mòbil també ho fa :P
  • Sensor de proximitat: Detecta quan el mòbil està pròxim a la cara i apaga la pantalla. D’aquesta manera s’evita que es pengi la trucada per accident i de pas s’estalvia energia. Aquesta funcionalitat no l’havia sentit mai i la veritat és que m’ha sorprès gratament. Molt bona idea!

El tema preu també és una cosa a parlar: Hi ha dos models, de 4 i de 8 GB. el de 4GB val 499$ i el de 8 val 599$. No feu la conversió a Euros seguint la relació 1$ = 1.3€ (aproximadament) que serien 380 € i 460 € perquè Apple mai ho fa: Si ho ven per 599$ als Estats Units ho vendrà per 599€ a Europa.

Així i tot, fa molt temps que sento que mai s’hauria de comprar un producte d’Apple de 1ra generació, perquè acostumen a tenir bastants errors. En aquest cas no sé pas què faré tot i que ara no és moment de preocupar-se per això, perquè fins d’aquí 8-10 mesos no sortirà a Europa per tant, a tenir paciència! :D

Us deixo amb un vídeo del seu funcionament:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *