iPhoto FAIL

iPhoto FAILTal i com ja vaig comentar fa uns dies, en la nova versió de l’iPhoto es poden etiquetar les cares per tal d’identificar-les millor. L’algorisme és bastant bo, però encara té algunes errades. Per començar, moltes de les cares que apareixen a les fotografies no les identifica com a tal, obligan-te a etiquetar-les a mà.

Per altra banda, moltes vegades identifica com a cares algunes coses dubtoses de ser-ho. Porto uns quants dies etiquetant algunes de les 17.000 fotos que tinc a la meva biblioteca d’iPhoto i ja he trobat alguns casos curiosos.

Aprofitant la nova forma de pujar imatges al Flickr de l’iPhoto, m’he animat i he creat un nou album al Flickr per anar pujant tots els FAILs que fa l’iPhoto a l’hora d’identificar les cares.

A mesura que en vagi trobant els aniré penjant en aquest àlbum. Aprofito per comentar que la sincronització dels àlbums entre iPhoto i el Flickr és boníssima. Llàstima que no es puguin configurar diferents nivells de permisos per cada fotografia ni es puguin incloure en àlbums ja existents :(

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *