Logo iReader

iReader, extensió per millorar la lectura de les webs

Logo iReaderFa uns mesos us vaig parlar de Readability, un bookmarklet agafa qualsevol article i n’elimina qualsevol possible distracció, com pot ser el menú, la barra lateral, els anuncis, etc.

Durant aquest temps he utilitzat aquesta estensió, però tenia un petit inconvenient: forçava la recàrrega de la pàgina per tornar a veure la pàgina original, i això fa que a vegades canvii el contingut (en pàgines que es carreguen amb AJAX) i en connexions lentes a vegades és una molèstia.

La solució a aquest problema és la extensió iReader (per Chrome i Firefox), que té una funcionalitat molt més similar a la del lector de Safari (que funciona francament bé).

iReader Farré.cat

Aquesta extensió mostra el seu logotip a la dreta de la barra d’adreces quan detecta que pot mostrar l’article. Fent click sobre el logo, apareix el text sense cap distracció a sobre de la pàgina actual. Fent click a a la zona fosca, tornarà a la pàgina normal.

Aquest article es pot imprimir, enviar a twitter i a facebook o té la opció d’eliminar les imatges per eliminar aixi qualsevol distracció per poder-se centrar exclusivament en el text. Té moltes opcions de configuració, com per exemple la tipografia, la mida de la lletra, el margei algunes opcions més.

Si us va agradar Readability, us recomano que proveu aquesta extensió ;)

Vist a betesiclicks.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *