Ja es pot accedir al Gmail Offline

Gmail Offline
Gmail Offline

Google ja fa temps que va fent petites incursions amb les aplicacions d’escriptori. Però el seu objectiu no és fer aplicacions d’aquest tipus, sino que les aplicacions web que fa es puguin accedir en qualsevol moment, hi hagi internet o no.

Ja fa un temps que van crear el Google Gears, una extensió del navegador (ja sigui Firefox, Safari o Internet Explorer) que permet accedir a algunes aplicacions Offline, com ara el Google Docs o el Remember The Milk.

Gràcies al Google Chrome, es poden crear aplicacions web com si fossin d’escriptori, amb una finestra només per aquella aplicació. Si això ho ajuntes amb el Google Gears tindrem una aplicació d’escriptori basada al 100% en aplicacions web.

Des d’avui, Google ha començat a habilitar la possibilitat d’accedir al Gmail de forma offline. Per habilitar-ho, només s’ha d’anar a la pestanya de Labs i, si apareix la imatge que acompanya el post, podreu activar-lo.

Un cop recarregada la pàgina apareixerà a dalt de tot el text  “Offline0.1“. Fent click allà ens preguntarà si volem posar una icona a l’escriptori per poder-hi accedir més fàcilment. Un cop fet tot això, si ens desconnectem d’internet podrem continuar utilitzant el Gmail :D

Us poso el video que han publicat explicant com funciona:

Quan habilitin el Google Calendar Offline ja podrem dir que tenim una suite completa d’ofimàtica de Google.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *