Jelly BattleTot i que no ho sembla, encara falta 1 mes perquè s’acabi l’estiu. Si alguns teniu la sort d’estar de vacances i no sabeu amb que passar l’estona, us recomano aquest joc: Jelly Battle.

L’objectiu del joc és destruir els altres ninots de gelatina utilitzant icones que van apareixen per sobre la taula de joc que, per cert, és un teclat.

El funcionament és molt senzill però la veritat és que enganxa bastant. A partir del 3r nivell el joc passar a ser multijugador i és quan comença a ser interessant.

Aquest joc és de Logitech i té la gràcia que només per jugar-hi et fan un 20% de descompte en els seus productes, la qual cosa és temptadora. L’únic problema que hi ha és que t’has de registrar per poder-hi jugar i aprofitar el descompte a partir de la segona vegada que s’hi juga però la veritat és que vicia lo seu.

5 comentaris a “Jelly Battle”

  1. nava

    Ei!!! Posi que està guapo el joc si!!! Si algu s’ha de comprar un teclat o un ratoli o algu que aprofiti!!! Un 20% no està gens malament!!! Ah jugant he vist a un yuri, alomillor eres tu (he perdut a la primera) AL FINAL HE GUANYAT UNA MULTIJUGADOR!!!

    Molt guapo el bloc!!!

  2. Oriol

    Gràcies nava :P I felicitats per haver guanyat! Jo no hi he jugat gaire, però no ho he aconseguit encara :P

    Però vicia bastant i les animacions són simpàtiques xD

Deixa un comentari