Kidnapped

Aprofitant l’èxit de la sèrie Prison Break i la jornada de portes obertes del bloc, us presento una altra sèrie. L’escollida és Kidnapped de la que encara no he vist el Pilot però té bona pinta. Us deixo la sinopsis en castellà:

Kidnapped es una serie de suspense que, al más puro estilo narrativo de Prison Break, retrata los esfuerzos de la policía, del FBI y de investigadores privados para localizar el paradero del hijo adolescente de un millonario de Nueva York, a la vez que también refleja la acción desde el punto de vista de los secuestradores.

En Kidnapped, durante una mañana lluviosa de Nueva York, la vida perfecta que llevan Conrad Cain, un millonario con una larga lista de enemigos y su acomodada esposa Ellie se ve alterada cuando su hijo de 15 años, Leopold, cuya inocencia lo convierte en un blanco perfecto, es secuestrado de camino al colegio, sin que su guardaespaldas, Virgil , pueda hacer nada para evitarlo.

Desesperados por encontrar a su hijo, Cain contrata los servicios de Knapp, un investigador privado que trabaja al margen de la ley y especializalizado en recuperar a víctimas de secuestros y guiar a la familia durante todo el proceso, junto con su compañera Turner. En oposición a estos métodos está el Agente Especial Latimer King, quien sólo sabe actuar según las reglas.

A veure si té l’èxit de Prison Break. Us facilito el torrent i els subs del primer capítol.

erotips

26 comentaris a “Kidnapped”

 1. Pons

  Jo tb col·laboraria en aquest bloc, però tinc una tendencia natural a mantenir primer el meu. A més, crec que no es del meu estil.

  PD: no us estranyi veure aqui un post fet per mi l’endema xD

 2. Oriol

  Jo no censuro, senzillament faig que el post sigui coherent amb el bloc xD He aplicat unes petites normes d’estil, res més xD

 3. Fran

  oriol censurador, ets lo pitjor, ni franco :no

  sobre la serie, aquesta no se, pero m’he baixat el 1r de heroes i pinta be la cosa XD

 4. Fran

  jo no soc postejador, i encara em pregunto perque tots sortiu en gran negreta vermell, i jo en petit i random color sense negreta

 5. Oriol

  Abans sempre quedava petit perquè no hi havia link, però he fet una petita modificació al plugin perquè el senyor Fran no es queixi, ja que és l’únic que posteja que no té web. He aprofitat per enviar-li la modificació al autor i així contribuir per primera vegada en un projecte de software lliure ¬¬

 6. Fran

  oriol, hauries de ampliar lo de no poder posar comentaris seguits a 20 minuts, i que es poguessin editar els comentaris, així s’evitaria l’spam, i no podrien dir “es que volia afegir algo XD

 7. erotips

  Recordes la peli Rescate del Mel Gibson? Dons m’hi ha fet pensar. Té bona pinta. Se li poden donar un parell de capitols de confiança.

 8. Oriol

  Els subs estaven massa desfassats respecte la imatge i em va fer pal arreglar-ho xDDD Per tant, no la vaig mirar :P

Deixa un comentari