Logitech LX8

Si hi ha algun producte que no m’agrada d’Apple, aquest és el seu asquerós ratolí, el Migthy Mouse. Porten 3 anys sense renovar-lo i la veritat és que fa fatal. La seva boleta, és molt maca i molt pràctica, fins que se li posa una mica de pols. Llavors passar a ser una cosa completament inútil. I els seus botons, molt xula la tecnologia de fer un botó que detecti la zona que s’apreta, però falla més que una escopeta de fira.

És per això que ja fa temps vaig decidir deixar de banda el 3r Mighty Mouse que he tingut (que em venia amb l’iMac) i utilitzar el Logitech v450, que ja em vaig comprar fa uns anys i em va de meravella. El problema és que aquest fantàstic ratolí, és de portàtil i una mica massa petit per l’ús diari, i a sobre només té els 2 botons i la rodeta, i a mi m’agrada tenir algun botó extra, per poder activar l’Exposé.

Aquest cap de setmana, i després de que me l’ensenyés el Mario fa uns quants dies, m’he comprat un ratolí que compleix gairebé tots els meus requisits, el Logitech LX8.Logitech LX8
Es tracta d’un ratolí de sobretaula, inalàmbric, amb un tacte molt bo i amb 5 botons, els 3 “de sempre” més dos adicionals, situats un a cada lateral de forma molt similar a com estan posats al Mighty Mouse, però més còmodes i a sobre les piles tenen una duració de 8 mesos, segons les especificacions de Logitech. Si funcionés per Bluetooth, seria el ratolí perfecte.

A més, no és dels més cars que hi ha al mercat, em va costar uns 32€ aproximadament, una mica menys del que marca la web :D

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *