Logitech v450

Logitech V450Després de pràcticament 2 anys amb el mateix ratolí pel portàtil, un Logitech senzillet amb tecnologia òptica i amb cable, li ha arribat la fi quan, de cop i volta, ha deixat de funcionar. Després d’estar un dia utilitzant el touchpad del portàtil, he decidit comprar-me’n un altre.

Tenia clara una cosa, aquesta vegada el ratolí havia d’anar sense cable, perquè no fa altra cosa que molestar. Vaig anar a la web de Logitech, apartat Ratones para portátiles i vaig començar a mirar quin es podia adaptar més a les meves necessitats. Al final en vaig trobar un que, si no és perfecte, va prou bé. L’escollit ha estat el Logitech V450.

Les característiques principals, segons la web, són:

  • Botó roda inclinable i zoom
  • Inalàmbric
  • Microrreceptor de 2,4 GHz
  • Minirreceptor inalàmbric
  • Tamany portàtil
  • Tecnologia làser
  • USB

El ratolí s’adapta molt bé a la mà, i el seu tacte és agradable. És absolutament simètric, per tant es pot utilitzar amb la mà dreta o esquerra amb la mateixa facilitat. El receptor, tal i com diu a la descripció, és micro. Realment és molt petit i té l’avantatge que es guarda dins del ratolí per tant és bastant difícil que es perdi durant el trajecte. Quan es treu el receptor del ratolí aquest s’engega automàticament, tot i que hi ha un botó per poder-lo apagar manualment. També s’inclou una funda per poder-lo guardar. Funciona amb dos piles de les normals AAA (mai recordo si son 2 o 3 A’s) i en teoria duren un any, ja es veurà…

Aquestes són les coses bones. Ara les dolentes: No en té moltes, però alguna en té, com sempre. El primer que em vaig trobar quan vaig posar el receptor a dins va ser que va molt dur. Suposo que amb el temps s’anirà donant una miqueta, però ara mateix costa molt treure el receptor de la seva cavitat. El segon problema que he trobat és el funcionament de la rodeta: és molt pràctic això de que es pugui desplaçar cap els costats, però a vegades, quan es polsa el botó central la rodeta es tomba cap a un dels costats. Això fa que el funcionament sigui una miqueta estrany al principi i fa que el funcionament amb el firefox sigui complicat a vegades.

A part d’aquests dos detalls, considero que he fet una bona compra :D

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *